Aalborg Jubilæums Akvavit rummer 40% og er udviklet i 1946 i forbindelse med 100-året for Aalborg Taffel Akvavit - deraf navnet. Det er en flot gylden akvavit i den mere luksuriøse ende af skalaen, elegant destilleret på dildfrø og efterfølgende fadlagret. Den har en indbydende duft af bl.a. koriander og stjerneanis, og en næsten charmerende smag af dild og et lille strejf af egetræ.
Alkohol: 40%
Med sin krydrede og lettilgængelige smag er dette en alsidig akvavit som går hele frokostbordet rundt. Særlig fornøjelig er den sammen med f.eks. karrysild, røget laks og røget lammekølle.
Vi bruger cookies til at forbedre din browsingoplevelse som forklaret i vores cookiepolitik. Vi vil gerne bruge teknologier, såsom cookies, for at gøre din oplevelse med os så god som muligt. Vi kan dele oplysninger om den måde, hvorpå du bruger vores websteder og applikationer med vores betroede medier, annoncerings- og analysepartnere, således at vi kan levere relevant og personligt tilpasset annoncering. Ved at klikke på ’Jeg accepterer’, giver du dit samtykke til vores brug af sådanne teknologier.