Syltetøj fra Den Gamle Fabrik fremstilles i åbne kedler, ligesom i de gode gamle dage. Frugtopslagene koges ikke under processen og hældes derefter omhyggeligt i glas. På denne måde bevarer de fine råvarer deres naturlige smag, og bær og frugtstykker bevares bedst muligt. Kun de friske røde rabarberbladstængler bruges til denne syltetøj. Høsten finder sted i maj.
Ingredienser
Sukker, 30% rabarber, 14% jordbær, vand, 6% druesaft, geleringsmiddel (pektin), surhedsregulator (citronsyre, calciumchlorid), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Lavet af: 50 g frugter pr. 100 g.
NæringsindholdNæringsindhold pr. 100 g / 100 ml:
Energi 850 kJ / 200 kcal
Fedt 0,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrater 48 g
hvoraf sukker er 47 g
Fiber - g
Protein 0,5 g
Salt 0,02 g