Vinen har en dyb rubinrød farve og en flot duf af solbær og viol. Smagen er fyldig, og egetræet fra fadlagringen anes fint.
Karakterfuld, men alligevel blød. Faustino VII er fadlageret i 11 måneder på amerikanske egetræsfade og 16 dage med skindkontakt ved max. 24 grader.
Velegnet til lam, kalv, oksekød, grillede retter, fjerkræ og ost. Serveres ved 16-18 grader.
Tilsat: Sulfitter
Oprindelse: Spanien
Alkohol: 13%
Vi bruger cookies til at forbedre din browsingoplevelse som forklaret i vores cookiepolitik. Vi vil gerne bruge teknologier, såsom cookies, for at gøre din oplevelse med os så god som muligt. Vi kan dele oplysninger om den måde, hvorpå du bruger vores websteder og applikationer med vores betroede medier, annoncerings- og analysepartnere, således at vi kan levere relevant og personligt tilpasset annoncering. Ved at klikke på ’Jeg accepterer’, giver du dit samtykke til vores brug af sådanne teknologier.