Julekalendere

Dagene op til jul kan tit virke lange, men med en chokolade- eller slik julekalender er det muligt at mærke julehyggen en smule hver dag. Hos Gpris har vi et stort udvalg af julekalendere på tilbud. Lige meget om du kan lide chokolade, konfekt, vingummi eller noget helt andet, så har vi garanteret noget, der falder i din smag til en billig pris.

Vis som Gitter Liste

Varer 13-24 af 29

Side
pr. side
Faldende orden
  1. Tilbudspris 46,99 DKK 92,99 DKK
  2. 92,99 DKK
  3. Tilbudspris 49,99 DKK 98,99 DKK
  4. Tilbudspris 38,99 DKK 76,99 DKK
  5. Tilbudspris 62,99 DKK 125,99 DKK
  6. Tilbudspris 13,99 DKK 26,99 DKK
  7. Tilbudspris 18,99 DKK 36,99 DKK
  8. Spar
    21%
    Ift Danmark
    Pris i Danmark 239,95DKK
    188,99 DKK
  9. Spar
    22%
    Ift Danmark
    Pris i Danmark 239,95DKK
    187,99 DKK
  10. Spar
    19%
    Ift Danmark
    Pris i Danmark 319,95DKK
    257,99 DKK
  11. Spar
    19%
    Ift Danmark
    Pris i Danmark 319,95DKK
    257,99 DKK
  12. Spar
    20%
    Ift Danmark
    Pris i Danmark 319,95DKK
    256,99 DKK
Vis som Gitter Liste

Varer 13-24 af 29

Side
pr. side
Faldende orden

Køb en billig julekalender fra Tyskland hos Gpris

Vores tilbud på julekalendere giver dig en mulighed for at fejre julen lidt tidligere. Hver dag kan du åbne en låge og finde et lille hyggeligt stykke slik til at starte morgenen på. Vi har både klassiske pakkekalendere med små stykker chokolade til den lille fornøjelse, men også større kalendere til dem, der rigtigt vil forkæle sig selv eller en de elsker. Udover de gode tilbud på julekalendere, leverer vi også kalenderen hurtigt og nemt lige til din dør. 

Hvordan opstod traditionen i Danmark?

Julekalendere er en populær tradition i mange dele af verden, og Danmark er ingen undtagelse. Selv om kalenderens nøjagtige oprindelse er usikker, menes det, at de første julekalendere blev skabt i det 19. århundrede i Tyskland. De tidligste eksempler var simple stykker pap sat sammen med 24 små vinduer, et for hver dag i december frem til jul. Traditionen kom til Danmark omkring 1930’erne og det blev herefter hurtigt til en klassisk tradition, hvor et barn eller en voksen kunne åbne et vindue og få et lille stykke chokolade eller et billede hver dag i december indtil jul. 

Der er flere gode grunde til at købe en pakkekalender. Hvis man har børn og man for 20. gang er blevet spurgt, hvor lang tid der er til jul, så kan man nok hurtigt se meningen med en sjov kalender som børnene selv kan bruge til at holde styr på måneden. Men selvom børn måske har større glæde af julekalendere, så kan voksne også sagtens nyde den daglige hygge, der kommer ved at åbne dagens låge. 

I dag er julekalendere en fast tradition for mange og mængden af varianter man kan få er tilsvarende steget. Hos Gpris kan du se hele vores udvalg af julekalendere på tilbud og hvis du køber en kalender hos os online, kan du få den leveret uden yderligere besvær direkte til dit hjem. 

Hvilke slags pakkekalendere med slik findes der?

Der findes alle mulige kalendere med slik i disse dage. Du kan få chokoladekalendere, hvor du hver dag får en forskellig slags chokolade. Der er nogle kalendere med små indpakkede stykker slik, der er miniudgaver af dine yndlingsjulegodter. Nogle kalendere kommer endda med små sedler, så du kan læse en sød besked hver dag op til jul. Uanset hvad du foretrækker, har vi helt sikkert en billig julekalender der passer præcis til dig.

Vil du gerne vide mere om Gpris?

Hos Gpris kommer kundeservice i første række, vi er derfor altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål om fragt & levering, priser, produkter eller andet du gerne vil forhøre dig om. 

Du kan nemt kontakte os via telefon ved at ringe til +45 7199 6151. Hvis du hellere vil lave en skriftlig forespørgsel, så kan du udfylde vores kontaktformular og så skal vi nok kontakte dig så hurtigt som muligt med et svar.

Uanset din forespørgsel og kontaktmetode stræber vi efter at kunne give dig et hurtigt og nøjagtigt svar, så du kan få den bedste mulige oplevelse når du handler hos os.